Jurgen de Rooij

Nieuws en Documenten

Hier vindt u een overzicht van onze belangrijkste mijlpalen, nieuwsberichten en documenten.

Neem gerust contact op als u meer informatie wenst.

Nieuws Documenten

Blijf up-to-date

Mijlpalen en nieuws

Jurgen de Rooij Montage & Afbouw is volop in beweging. Onze belangrijkste mijplpalen en nieuwsberichten overzichtelijk op een rij.

Mijlpalen en nieuws

Eastlake-2024 2023

Juni 2023

Sponsor Eastlake Festival

Met trots wil ik jullie mededelen dat Jurgen de Rooij Montage & Afbouw sponsor is van het Eastlake Festival 2023. Het Eastlake Festival vindt op 24 juni plaats aan de Oostplas in Goirle. Je wordt meegenomen op ontdekkingsreis door Captain Omundo. Samen met hem beland je in een nieuwe wereld en hij nodigt je uit om deze wereld met hem te gaan ontdekken. Een dikke line-up zorgt ervoor dat jij écht even kan genieten en je kan laten onderdompelen door alle euforie die Eastlake te bieden heeft.

Website Festival

Documenten

Vragen?

Neem contact op indien u vragen heeft.

Logo Jurgen de Rooij
Keukenproject 2023

Februari 2023

Recent Keukenproject

2023 is nog maar weer net begonnen en we hebben de eerste projecten alweer opgeleverd.Onlangs weer een hele mooie “Leicht”keuken geplaatst voor Wildhagen design keukens uit Breda. Weer een plaatje van een keuken welke volledig tot zijn recht komt in deze prachtige woning!

Check Facebook
Eerste badkamer project

Januari 2023

Eerste Badkamerproject

De eerste badkamer van 2023 is opgeleverd bij familie Boshuyzen. Zie bijgaande foto van de nieuwe badkamer. Op mijn facebook pagina vind je foto's van de tussentijdse werkzaamheden en de oude badkamer. Zoals altijd "alles" zelf gedaan. Het demonteren van de oude badkamer, het verleggen van de waterhuishouding, de electra, het maken van voorzetwanden tot aan het ophogen van de cementdekvloer. Wel de regie maar niet zelf gedaan, is het stucwerk, verzorgd door Monsieurs Stucwerken en het tegelwerk door Bert en Daniel. Bedankt weer mannen voor het geweldige eindresultaat!

Check Facebook
Eerste badkamer project

Maart 2022

Erkend Leerbedrijf

Jurgen de Rooij Montage & Afbouw is trots om te melden te zijn gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Door deze erkenning zijn wij bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Ben je op zoek naar een baan en wil je werken aan kwaliteit en vakkundigheid, neem dan contact op. Wij investeren in onze medewerkers en geven hen de tools en handvaten om het beste uit zichzelf te halen. Neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier
Eerste badkamer project

Augustus 2021

Renovatieproject

In hartje Tilburg bij familie Simons hebben mijn team en ik een verbluffend renovatieproject opgeleverd. De bijkeuken en toiletruimte zijn vernieuwd. Er is een extra douchegelegenheid gemaakt. Dit alles en de mooie kastenwand met geïntegreerde wasmachine en wasdroger zorgt voor een plezierig wooncomfort. Heeft u ook renovatie plannen, neem dan contact op via het contactformulier.

Bekijk dit project
Renovatie project 2021

Mei 2021

Renovatieproject

Een compleet renovatieproject opgeleverd bij Roel van de Ven en Dop van de Ven-Janssens. Een grensverleggend project met een mooi eindresultaat. Het ontwerp is gemaakt door binnenhuisarchitect Chris Gadellaa en de keuken is geleverd door Thijs Keukens. Heeft u ook renovatie plannen, neem dan contact op via het contactformulier.

Bekijk dit project
Nieuwe website 2021

April 2021

Nieuwe website - Jurgen de Rooij

In samenwerking met webbouwer John Peters van Clarify Consult hebben wij onze website vernieuwd. Onze montage & afbouw activiteiten: Keuken, Badkamer, Interieur en Renovatie zijn nu gemakkelijk vanuit zowel het navigatiemenu als vanuit de footer te vinden. Op de homepagina komt u binnen en ziet u als eerste wisselende slides met foto's en teksten. Ook staat er een video op de home pagina van mij @work. Op elke pagina staat een fotoslider met foto's van uitgevoerde projecten en reacties van klanten

Extra info

Vragen?

Neem contact op indien u vragen heeft.

Logo Jurgen de Rooij
Nieuwe website 2021

Lees verder

Nieuwe website - Jurgen de Rooij

Contact opnemen kan via de website door het invullen van of een contactformulier, het sturen van een e-mail of whatsapp bericht. Wij zijn blij met het mooie resultaat, de frisse uitstraling van de nieuwe website die Clarify Consult helemaal op maat voor ons heeft gemaakt. Mis je onverhoopt informatie, laat het ons dan gerust weten. Kent u iemand die ook een mooie nieuwe website wenst dan bevelen wij John Peters van harte aan. Neem een kijkje op zijn website.

Naar Clarify Consult
Interieurproject januari 2021

Januari 2021

Interieurproject

Deze kastenwand is volledig greeploos en voorzien van BLUM Pust-To-Open systemen. De fronten van de koelkast en de kast met vriezer worden elektrisch aangedreven door middel van BLUM Servo Drivers. De vriezer, koelkast en wijnklimaatkast zijn van het merk LIEBHERR.

Bekijk dit project
Keukenproject december 2020

December 2020

Keukenproject

Een prachtige SANTOS keuken met SIEMENS inbouwapparatuur, een superdun keukenblad van keramiek en een BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Door het ontbreken van een afzuigkap, oogt de keuken ruimtelijker. Project geslaagd! Met deze nieuwe keuken kan men weer jaren vooruit.

Bekijk dit project
Foto Jurgen de Rooij 2019

November 2019

Regio Business

Jurgen de Rooij Montage & Afbouw stond in het november-december nummer van Regio Business. Regio Business brengt ondernemende mensen in Brabant met elkaar in contact."Mijn eerste klus was bij de Efteling. Samen met een andere zzp’er plaatsten we 66 keukens in vakantiehuisjes. Ik was meteen drie maanden onder de pannen". Inmiddels is Jurgen vooral actief in het luxe keukensegment en plaatst Jurgen Badkamers in eigen beheer, van het slopen tot de complete installatie.

Lees verder op Regio Business

Documenten

Vragen?

Neem contact op indien u vragen heeft.

Logo Jurgen de Rooij

Kijkje in ons Nieuws

Jurgen de Rooij Montage & Afbouw is volop in beweging. Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van gerealiseerde projecten, nieuws en belangrijke mijlpalen. U vindt hier nieuwsitems terug sinds 2019.


Wilt u in contact treden, maak dan gebruik van de WhatsApp button hieronder of vul het contactformulier in.

Categorieën

Copyright ©2023 • Web Partner Clarify Consult • alle rechten voorbehouden