Jurgen de Rooij

Nieuws en Documenten

Hier vindt u een overzicht van onze belangrijkste mijlpalen, nieuwsberichten en documenten.

Neem gerust contact op als u meer informatie wenst.

Nieuws Documenten

Blijf Up-to-Date

Mijlpalen, nieuws en documenten

Jurgen de Rooij Montage & Afbouw is volop in beweging. Onze belangrijkste mijlpalen en nieuwsberichten overzichtelijk op een rij.

Mijlpalen en nieuws

Februari 2023

Recent keukenproject

2023 is nog maar weer net begonnen en we hebben de eerste projecten alweer opgeleverd.Onlangs weer een hele mooie “Leicht”keuken geplaatst voor Wildhagen design keukens uit Breda. Weer een plaatje van een keuken welke volledig tot zijn recht komt in deze prachtige woning!

Check Facebook

Januari 2023

Eerste badkamerproject

De eerste badkamer van 2023 is opgeleverd bij familie Boshuyzen. Zie bijgaande foto van de nieuwe badkamer. Op mijn facebook pagina vind je foto's van de tussentijdse werkzaamheden en de oude badkamer. Zoals altijd "alles" zelf gedaan. Het demonteren van de oude badkamer, het verleggen van de waterhuishouding, de electra, het maken van voorzetwanden tot aan het ophogen van de cementdekvloer. Wel de regie maar niet zelf gedaan, is het stucwerk, verzorgd door Monsieurs Stucwerken en het tegelwerk door Bert en Daniel. Bedankt weer mannen voor het geweldige eindresultaat!

Check Facebook

Maart 2022

Erkend leerbedrijf

Jurgen de Rooij Montage en Afbouw is trots om te melden te zijn gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Door deze erkenning zijn wij bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Ben je op zoek naar een baan en wil je werken aan kwaliteit en vakkundigheid, neem dan contact op. Wij investeren in onze medewerkers en geven hen de tools en handvaten om het beste uit zichzelf te halen. Neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Augustus 2021

Renovatieproject

In hartje Tilburg bij familie Simons hebben mijn team en ik een verbluffend renovatieproject opgeleverd. De bijkeuken en toiletruimte is vernieuwd. Er is een extra douchegelegenheid gemaakt. Dit alles en de mooie kastenwand met geïntegreerde wasmachine en wasdroger zorgt voor een plezierig wooncomfort. Heeft u ook renovatie plannen, neem dan contact op via het contactformulier.

Bekijk dit project

Mei 2021

Renovatieproject

Een compleet renovatieproject opgeleverd bij Roel van de Ven en Dop van de Ven-Janssens. Een grensverleggend project met een mooi eindresultaat. Op de inspiratiepagina ziet u in onze facebook stream de foto's in volgorde van nieuw naar oud. Het ontwerp is gemaakt door binnenhuisarchitect Chris Gadellaa en de keuken is geleverd door Thijs Keukens. Heeft u ook renovatie plannen, neem dan contact op via het contactformulier.

Bekijk dit project

April 2021

Nieuwe website

In samenwerking met webbouwer John Peters van Clarify Consult hebben wij onze website vernieuwd. Onze activiteiten: Keuken, Badkamer, Interieur en Renovatie zijn nu gemakkelijk vanuit het navigatiemenu te vinden. Op de homepagina staan video's van onze werkzaamheden @work. Op de inspiratiepagina kunt u nu zonder dat u van de website weg hoeft te gaan realtime in onze facebookpagina kijken en scrollen. Wij zijn blij met het mooie resultaat en de frisse uitstraling. Mis je onverhoopt informatie, laat het ons dan gerust weten.

Mail ons

Januari 2021

Interieurproject

Deze kastenwand is volledig greeploos en voorzien van BLUM Pust-To-Open systemen. De fronten van de koelkast en de kast met vriezer worden elektrisch aangedreven door middel van BLUM Servo Drivers. De vriezer, koelkast en wijnklimaatkast zijn van het merk LIEBHERR.

Bekijk dit project

December 2020

Keukenproject

Een prachtige SANTOS keuken met SIEMENS inbouwapparatuur, een superdun keukenblad van keramiek en een BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Door het ontbreken van een afzuigkap, oogt de keuken ruimtelijker. Project geslaagd! Met deze nieuwe keuken kan men weer jaren vooruit.

Bekijk dit project

November 2019

Regio Business

Jurgen de Rooij Montage & Afbouw stond in het november-december nummer van Regio Business. Regio Business brengt ondernemende mensen in Brabant met elkaar in contact.

"Mijn eerste klus was bij de Efteling. Samen met een andere zzp’er plaatsten we 66 keukens in vakantiehuisjes. Ik was meteen drie maanden onder de pannen."

Inmiddels is Jurgen vooral actief in het luxe keukensegment en plaatst Jurgen Badkamers in eigen beheer, van het slopen tot de complete installatie.

Lees verder op Regio Business
Copyright 2021 - 2023 Web Partner Clarify Consult