Jurgen de Rooij

Nieuws en Documenten

Hier vindt u een overzicht van onze belangrijkste mijlpalen, nieuwsberichten en documenten.

Neem gerust contact op als u meer informatie wenst.

Nieuws Documenten

Blijf Up-to-Date

Mijlpalen, nieuws en documenten

Jurgen de Rooij Montage & Afbouw is volop in beweging. Onze belangrijkste mijlpalen en nieuwsberichten overzichtelijk op een rij.

Mijlpalen en nieuws

Augustus 2021

Renovatieproject

In hartje Tilburg bij familie Simons hebben mijn team en ik een verbluffend renovatieproject opgeleverd. De bijkeuken en toiletruimte is vernieuwd. Er is een extra douchegelegenheid gemaakt. Dit alles en de mooie kastenwand met geïntegreerde wasmachine en wasdroger zorgt voor een plezierig wooncomfort. Heeft u ook renovatie plannen, neem dan contact op via het contactformulier.

Bekijk dit project

Mei 2021

Renovatieproject

Een compleet renovatieproject opgeleverd bij Roel van de Ven en Dop van de Ven-Janssens. Een grensverleggend project met een mooi eindresultaat. Op de inspiratiepagina ziet u in onze facebook stream de foto's in volgorde van nieuw naar oud. Het ontwerp is gemaakt door binnenhuisarchitect Chris Gadellaa en de keuken is geleverd door Thijs Keukens. Heeft u ook renovatie plannen, neem dan contact op via het contactformulier.

Bekijk dit project

April 2021

Nieuwe website

In samenwerking met webbouwer John Peters van Clarify Consult hebben wij onze website vernieuwd. Onze activiteiten: Keuken, Badkamer, Interieur en Renovatie zijn nu gemakkelijk vanuit het navigatiemenu te vinden. Op de homepagina staan video's van onze werkzaamheden @work. Op de inspiratiepagina kunt u nu zonder dat u van de website weg hoeft te gaan realtime in onze facebookpagina kijken en scrollen. Wij zijn blij met het mooie resultaat en de frisse uitstraling. Mis je onverhoopt informatie, laat het ons dan gerust weten.

Mail ons

Januari 2021

Interieurproject

Deze kastenwand is volledig greeploos en voorzien van BLUM Pust-To-Open systemen. De fronten van de koelkast en de kast met vriezer worden elektrisch aangedreven door middel van BLUM Servo Drivers. De vriezer, koelkast en wijnklimaatkast zijn van het merk LIEBHERR.

Bekijk dit project

December 2020

Keukenproject

Een prachtige SANTOS keuken met SIEMENS inbouwapparatuur, een superdun keukenblad van keramiek en een BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Door het ontbreken van een afzuigkap, oogt de keuken ruimtelijker. Project geslaagd! Met deze nieuwe keuken kan men weer jaren vooruit.

Bekijk dit project

November 2019

Regio Business

Jurgen de Rooij Montage & Afbouw stond in het november-december nummer van Regio Business. Regio Business brengt ondernemende mensen in Brabant met elkaar in contact.

"Mijn eerste klus was bij de Efteling. Samen met een andere zzp’er plaatsten we 66 keukens in vakantiehuisjes. Ik was meteen drie maanden onder de pannen."

Inmiddels is Jurgen vooral actief in het luxe keukensegment en plaatst Jurgen Badkamers in eigen beheer, van het slopen tot de complete installatie.

Lees verder op Regio Business
Copyright 2021 - John Peters webdesign©