Keuken projecten

Mooie Keukens

Wilt u een nieuwe keuken kopen en laten plaatsen? Of heeft u al een keuken gekocht en bent u op zoek naar een specialist voor de keukenmontage? Dan bent u bij Jurgen de Rooij Montage & Afbouw aan het goede adres.

Krijg inspiratie van de keuken projecten die wij op onze website tonen en maak vrijblijvend een afspraak.

Lees verder Gesprek aanvragen

Montage & Afbouw

Keuken

Heeft u een keukenontwerp laten maken of zelf een ontwerp gemaakt? Ik denk graag met u mee. Op basis hiervan ben ik in staat een offerte voor de realisatie van uw nieuwe keuken op te stellen.

Projecten

Santos keuken

Bij dit project hebben wij een SANTOS keuken geplaatst. De oude keuken is verwijderd en de elektra aansluitpunten zijn verplaatst.

Tevens onderdeel van het project is geweest, het schilderen van de keuken- en woonkamer en ik heb plinten op maat geplaatst en door een kwaliteitsschilder laten aflakken.

Vakmanschap

Keukenproject

Ervoor

Vanaf het begin meedenken. Een afzuigkap of afzuigplaat? Vind de klant het fijn als het kookgedeelte breder wordt door de combimagnetron te verplaatsen?

Tijdens

Bij dit project heb ik de leidingen verlegd en moest er in de muur gefreesd worden. Zoals u ziet, dek ik altijd alles netjes af.

Resultaat erna

De nieuwe keuken is geplaatst. De achterwand is betegeld, de plafonds en muren zijn geschilderd en als finishing touche nieuwe spots op de muur en het plafond.

Resultaat

Santos Keuken

Een prachtige SANTOS keuken met SIEMENS inbouwapparatuur, een superdun keukenblad van keramiek en een BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Door het ontbreken van een afzuigkap, oogt de keuken ruimtelijker. Project geslaagd! Met deze nieuwe keuken kan men weer jaren vooruit.

100%

Tevreden

Santos

Keuken

Siemens

Apparatuur

Bora

Kookplaat

Referenties

Ervaring van klant

Referentie

Monique Peters

Tilburg

Jurgen heeft ons keukenproject tot volle tevredenheid uitgevoerd. Wij waren op zoek naar een keukenmontage bedrijf die ons kon ontzorgen. De oude keuken demonteren, leidingen verleggen, tegelen en de nieuwe keuken plaatsen. Jurgen gaat voor kwaliteit en dat merk je, wij zijn tevreden!

Copyright 2021 - 2023 Web Partner Clarify Consult