Keuken Projecten

Mooie Keukens

Wilt u een nieuwe keuken kopen en laten plaatsen? Of heeft u al een keuken gekocht en bent u op zoek naar een specialist voor de keukenmontage? Dan bent u bij Jurgen de Rooij Montage & Afbouw aan het goede adres.

Krijg inspiratie van de keuken projecten die wij op onze website tonen en maak vrijblijvend een afspraak.

Lees verder Gesprek aanvragen

Montage & Afbouw

Keuken

Heeft u een keukenontwerp laten maken of zelf een ontwerp gemaakt? Ik denk graag met u mee. Op basis hiervan ben ik in staat een offerte voor de realisatie van uw nieuwe keuken op te stellen.

Projecten

Santos Keuken

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van diverse merken keukens. Hier ziet u een prachtige SANTOS keuken die wij mochten plaatsen. De oude keuken is verwijderd en de waterhuishouding en de elektra aansluitpunten zijn verplaatst.

Tevens onderdeel van het project is geweest het verwijderen van de wanden van de bijkeuken waardoor één grote keukenruimte is ontstaan en wij hebben ervoor gezorgd dat de complete begane grond is gestukadoord.

Gereedschap

Vakmanschap

Keukenproject

Keuken montage project

Ervoor

De is de oude keuken. Naast het verwijderen van de keuken heb ik ook de wanden van de bijkeuken verwijderd. Hierdoor ontstaat er één grote keukenruimte.

Contactformulier
Keuken montage project

Tijdens

Hier ziet u de ruimte die is ontstaan. De leidingen zijn verlegd en in de muur gefreesd. Ook de opbouw aan het plafond is voorbereid, nu gaan we verder afbouwen en monteren.

Contact via WhatsApp
Keuken montage project

Resultaat

Een prachtig resultaat. Keukenarchitectuur Midden Brabant heeft een top ontwerp gemaakt en voor deze klant heb ik alles in één hand geregeld.

Stuur een email

Vakmanschap

Keukenproject

Keuken montage project

Ervoor

Vanaf het begin meedenken. Een afzuigkap of afzuigplaat? De klant wenst de combimagnetron te verplaatsen zodat er meer ruimte ontstaat om te koken.

Contactformulier
Keuken montage project

Tijdens

Bij dit project heb ik de leidingen verlegd en moest er in de muur gefreesd worden. Zoals u ziet, dek ik altijd alles netjes af.

Contact via WhatsApp
Keuken montage project

Resultaat

De nieuwe keuken is geplaatst. De achterwand is betegeld, de plafonds en muren zijn geschilderd en als finishing touche nieuwe spots op de muur en het plafond.

Stuur een email

Resultaat

Santos Keuken

Een prachtige SANTOS keuken met SIEMENS inbouwapparatuur, een superdun keukenblad van keramiek en een BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Door het ontbreken van een afzuigkap, oogt de keuken ruimtelijker. Project geslaagd! Met deze nieuwe keuken kan men weer jaren vooruit.

100%

Tevreden

Santos

Keuken

Siemens

Appratuur

Bora

Kookplaat

Montage & Afbouw

Keukenmontage

Graag toon ik u enkele resultaten van gerealiseerde Keukenprojecten. Wilt u ook vrijblijvend uw ideeën met mij bespreken, vul dan het contactformulier in.

Kijkje in de Keuken

Een hele mooie “Santos” keuken geplaatst voor Keuken Architectuur Midden Brabant uit Gilze. Weer een mooi en passend ontwerp in deze ruimte. Bedankt Bob en Dennis, voor de opdracht! En Nicole en Maikel bedankt voor de gastvrijheid, lekkere worstenbroodjes en saucijzenbroodjes. Geniet van jullie mooie keuken!

Categorieën

Referenties

Ervaringen van klanten

Referentie

Nicole Broekhoven

Tilburg

Echt superblij met onze prachtige nieuwe keuken van Keukenarchitectuur Midden Brabant 🤩! Jurgen de Rooij montage & afbouw en Sem, super netjes geplaatst, jullie hebben keihard gewerkt en mooi werk verricht👌🏻. Bedankt hiervoor en we gaan zeker genieten.

Referentie

Fam Teulings

Tilburg

Superblij met het resultaat. Nogmaals bedankt voor voor de fijne samenwerking Jurgen de Rooij montage & afbouw. (Bovenaan aan de pagina en in de eerste rij met ervoor, erna en resultaat ziet u foto's van de nieuwe Santos Keuken bij Familie Teulings.)

Referentie Peter Spijkers

Monique Peters

Tilburg

Jurgen heeft ons keukenproject tot volle tevredenheid uitgevoerd. Wij waren op zoek naar een keukenmontage bedrijf die ons kon ontzorgen.

Copyright ©2023 • Web Partner Clarify Consult • alle rechten voorbehouden