Badkamer projecten

Mooie Badkamers

Wilt u een nieuwe badkamer kopen en laten plaatsen? Of heeft u al een badkamer gekocht en bent u op zoek naar een specialist voor de badkamermontage? Dan bent u bij Jurgen de Rooij Montage & Afbouw aan het goede adres.

Krijg inspiratie van de badkamer projecten die wij op onze website tonen en maak vrijblijvend een afspraak.

Lees verder Gesprek aanvragen

Montage & Afbouw

Badkamer

Heeft u een badkamerontwerp laten maken of zelf een ontwerp gemaakt? Ik denk graag met u mee. Op basis hiervan ben ik in staat een offerte voor de realisatie van uw nieuwe badkamer op te stellen.

Projecten

Badkamer

Bij dit project hebben wij een nieuwe badkamer geplaatst, de oude badkamer verwijderd en nieuwe aansluitpunten voor water en elektra aangelegd.

Met dit tegelwerk, de mooie badkamerelementen en het nieuwe plafond met spots, ziet ook deze badkamer er weer prachtig uit.

Vakmanschap

Badkamerproject

Ervoor

Tijdens

Resultaat erna

Resultaat

Blend Badkamer

Een prachtige BLEND wasmeubelset met HOTBATH doucheset en wastafelkranen. Door het ontbreken van het ligbad is er meer ruimte in de badkamer gekomen. De radiator links op de foto is van INSTAMAT STRELLA. Project geslaagd!

100%

Tevreden

Hotbath

Doucheset

Blend

Badmeubel

Hotbath

Wastafelkranen

Referenties

Ervaring van klant

Referentie Peter Spijkers

Peter Spijkers

Goirle

Mijn mond stond, staat nog steeds open Jurgen de Rooij Montage & Afbouw. Kwaliteit in de hoogste categorie. Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer.

Copyright 2021 - 2023 Web Partner Clarify Consult