Badkamer Projecten

Mooie Badkamers

Wilt u een nieuwe badkamer kopen en laten plaatsen? Of heeft u al een badkamer gekocht en bent u op zoek naar een specialist voor de badkamermontage? Dan bent u bij Jurgen de Rooij Montage & Afbouw aan het goede adres.

Krijg inspiratie van de badkamer projecten die wij op onze website tonen en maak vrijblijvend een afspraak.

Lees verder Gesprek aanvragen

Montage & Afbouw

Badkamer

Heeft u een badkamerontwerp laten maken of zelf een ontwerp gemaakt? Ik denk graag met u mee. Op basis hiervan ben ik in staat een offerte voor de realisatie van uw nieuwe badkamer op te stellen.

Projecten

Badkamer

Bij dit project hebben wij een nieuwe badkamer geplaatst, de oude badkamer verwijderd en nieuwe aansluitpunten voor water en elektra aangelegd.

Met dit tegelwerk, de mooie badkamerelementen en het nieuwe plafond met spots, ziet ook deze badkamer er weer prachtig uit.

Badkamer

Vakmanschap

Badkamerproject

Badkamer montage project

Ervoor

De oude badkamer.

Contactformulier
Badkamer montage project

Tijdens

Als alles eruit is en is afgevoerd en de ondergrond en muren goed zijn gereinigd, begint het opbouwen van de nieuwe badkamer.

Contact via WhatsApp
Keuken montage project

Resultaat

De nieuwe badkamer is geplaatst. De achterwand is betegeld en voorzien van een spiegelkast. De douche is gescheiden door een glazenwand met verlichting.

Stuur een email

Vakmanschap

Badkamerproject

Badkamer montage project

Tijdens

De ruimte leeg gehaald zodat de badkamer geplaatst kan gaan worden.

Contactformulier
Badkamer montage project

Resultaat

Prachtige RVS inbouwkranen, Solid surface vrijstaand bad, Solid surface wastafel, Solid surface fontein en de toilet ombouw met bovenkast van het merk B Dutch.

Contact via WhatsApp
Keuken montage project

Resultaat

Buiten de kwaliteits producten die ik zelf gebruik voor de complete opbouw heb ik “ook” deze keer weer mogen werken met hele mooie design producten voor de afbouw.

Stuur een email

Resultaat

Blend Badkamer

Een prachtige BLEND wasmeubelset met HOTBATH doucheset en wastafelkranen. Door het ontbreken van het ligbad is er meer ruimte in de badkamer gekomen. De radiator links op de foto is van INSTAMAT STRELLA. Project geslaagd!

100%

Tevreden

Hotbath

Doucheset

Blend

Badmeubel

Hotbath

Wastafelkranen

Montage & Afbouw

Badkamermontage

Graag toon ik u enkele resultaten van gerealiseerde Badkamerprojecten. Wilt u ook vrijblijvend uw ideeën met mij bespreken, vul dan het contactformulier in.

Kijkje in de Badkamer

Alweer een jaar geleden ging ik met Edgar Burghout en Muriel Burghout om tafel om hun wensen te bespreken. Mijn agenda zat rammetje vol maar ze wilden op mij wachten. 11 februari j.l. was het dan zover en zijn we gestart met het demonteren van de oude badkamer en het toilet beneden. Vandaag heb ik de puntjes op de “i” gezet. Zie de foto’s van het prachtige resultaat! Edgar en Muriel, bedankt voor de gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk voor de opdracht!

Categorieën

Referenties

Ervaringen van klanten

Referentie

Edgar Burghout

Tilburg

Super bedankt Jurgen, we zijn erg tevreden over het resultaat en ook over de manier waarop!

Referentie

Helen Colen

Tilburg

Zo blij mee 😍. Wat een vakman met een top team.

Referentie Peter Spijkers

Peter Spijkers

Goirle

Mijn mond stond, staat nog steeds open Jurgen de Rooij Montage & Afbouw. Kwaliteit in de hoogste categorie. Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer.

Copyright ©2023 • Web Partner Clarify Consult • alle rechten voorbehouden