Renovatie projecten

Renoveer en Moderniseer

Wilt u uw woning moderniseren en laten renoveren? Dan bent u bij Jurgen de Rooij Montage & Afbouw aan het goede adres. Uw woning wordt vakkundig gerenoveerd en de waarde van uw woning stijgt mee.

Maak vrijblijvend een afspraak.

Lees verder Gesprek aanvragen

Montage & Afbouw

Renovatie

Heeft u plannen voor een renovatie van uw woning? Ik zorg dat uw opdracht kwalitatief wordt uitgevoerd en denk graag met u mee.

Projecten

Renovatie

Bij dit renovatieproject heb ik de woonkamer compleet gemoderniseerd en omgebouwd tot een kamer en suite. De kamer ziet er weer authentiek uit.

Er zijn mooie materialen gebruikt zoals de grenen vloerdelen, de hardhouten deuren en het glas in lood in de schuifpanelen.

Vakmanschap

Renovatieproject

Ervoor

Voor de renovatie zag de woonkamer er zo uit. Deze klant wilde van deze ruimte graag een kamer en suite laten maken.

Tijdens

De woonkamer met kamer en suite wordt weer authentiek en krijgt dan ook een hele metamorfose.

Resultaat erna

Een gemoderniseerde kamer en suite met prachtige vloerdelen, wandverlichting en glas in lood schuifpanelen.

Projecten

Renovatie

Bij dit renovatieproject heb ik de oude keuken gedemonteerd. Daarnaast de leidingen voor water en gas verlegd en de muren tussen keuken en bijkeuken verwijderd. Het oude plafond is vervangen door een aantrekkelijk en modern verlaagd plafond.

Met het nieuwe stucadoorwerk, het balkenplafond, de plinten en de keuken ziet alles er weer picobello uit.

Vakmanschap

Renovatieproject

Ervoor

Voor de renovatie zag de keuken er zo uit. We zijn aan de slag gegaan en hebben alles gedemonteerd.

Tijdens

Zowel de water-, gas- als electraleidingen moesten worden verlegd. Ik heb een doorvoer gemaakt voor de afzuiging van de kookplaat door de spouwmuur.

Resultaat erna

Het eindresultaat mag er zijn. De nieuwe keuken en het verlaagde houtenbalken plafond springen direct in het oog. Een geslaagd renovatieproject.

Galerij

Samen aan het werk

Om u een indruk te geven van de werkzaamheden voor, tijdens en na oplevering van onze projecten staan er op elke pagina projectfoto's. Graag laten wij u hier nog enkele leuke foto momenten zien.

Galerij

Samen aan het werk

Uw project wordt professioneel en vakkundig uitgevoerd. Wilt u in contact treden, maak dan gebruik van de WhatsApp button hieronder of vul het contactformulier in.

Referenties

Ervaring van klant

Referentie

Jurgen de Rooij

Tilburg

Komt hier uw verhaal? Bent u ook geïnteresseerd in een inbouwkast op maat, een nieuwe keuken of badkamer plaatsen. Wees uitgenodigd een bericht te verzenden via Whatsapp of het contactformulier.

Copyright 2021 - John Peters webdesign©